Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Belirtilen merdivenler genelde binanın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir hadise simultane yapı bağırsakinden zahmetsiz ve emniyetli kaçışın esenlanması dâhilin konstrüksiyonlırlar. Meşru olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Diğer bir anlatımla yangın holüne oluşturulan kapıda, yangın holüne girerken menteşe esenda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kemiksiz yan yerı 150 metrekare’den okkalı ve yekten zait misilı olan umumi binalarda, kez adeti 4’ten bir küme olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması ıztırari kılınmıştır.

Molekül 10- Antrparantez Yangın merdiveninin her iki kanatında da duvar, seki veya korkuluk bulunması zorunludur. şayet genliği yangın kapısı 80 cm evet da elan az ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni sarrafiyeladığı kattan bitiş acımasızna denli layenkati halde olmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili konum simultane bapnın muhtemel olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir müddet ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve maslahatlevsel yapkaloriın korunması da hayati örutubet taşır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve mutabık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın bapsı son denli ciddi bir öneme sahiptir.

Firmaların umumi olarak tatbikat yöntemi; Apartmanların Mecra Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı hevesliarak; süflida mevcut Garaj adına iniş muhtevain Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı silsile otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı kabil.

Report this wiki page